https://www.asmsports.nl
ASM Sports martial arts en fitness Drunen Kickboksen drunen

ASM Sports Drunen 24/7 open – no excuses

ASM Sports Drunen 24/7 open – Soms komt het meedoen met de groepslessen net niet uit. Of je wilt voordat je gaat werken of juist wanneer iedereen thuis naar bed is nog even lekker gaan sporten.

Sinds juli 2022 is onze sportschool 24/7 open. Dat betekent dat je 7 dagen in de week tussen 00.00 en 23.59 kan komen sporten. Een uitkomst voor sporters met drukke banen, gezinnen, dagelijkse bezigheden of als je het gewoon fijner vindt om op rustigere tijden te gaan sporten.

Jij kan dus komen sporten op het moment dat het jou het beste past. Vroeg in de ochtend, in de middag of laat in de avond. Uiteraard willen we ervoor zorgen dat jij je sporttijd efficiënt gaat gebruiken, we kunnen ervoor zorgen dat je altijd voorzien bent van een trainingsschema.

ASM Sports Drunen 24/7 open

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Bent u genoeg te weten gekomen over ASM Sports Drunen? Dan zien we je graag bij ASM Sports voor een (proef)les.

Onderwerp: ASM Sports Drunen 24/7 open

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *