https://www.asmsports.nl

Hyrox training

zoek jij een nieuwe uitdaging?

Hyrox: uniek en intensief

Hyrox training bij ASM Sports
Hyrox training bij ASM Sports

Uniek en intensief

Meetbaar, trainbaar en daardoor geschikt voor elk niveau en leeftijd.

Competitie

Er is een onderlinge wereldwijde competitie naast de reguliere wedstrijden.

Ben je op zoek naar een uitdagende en effectieve manier om je fitness naar een hoger niveau te tillen? Bij ASM Sports bieden we Hyrox trainingen aan die je voorbereiden op deze unieke en intensieve sportcompetitie. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, Hyrox trainingen zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid te verbeteren.

Wat is Hyrox?

Hyrox is een wereldwijde fitnesscompetitie die acht functionele fitnessoefeningen combineert met hardlopen. Het evenement is toegankelijk voor atleten van alle niveaus, van beginners tot professionals. De oefeningen omvatten onder andere roeien, sled push, sled pull, en wall balls, allemaal afgewisseld met 1 km hardlopen. Het doel is om de volledige reeks zo snel mogelijk af te ronden.


Waarom Kiezen voor Hyrox Training bij ASM Sports?

  1. Enthousiaste trainers: Onze trainers begrijpen wat er nodig is om succesvol te zijn in Hyrox. Ze bieden begeleiding en motiverende ondersteuning om je prestaties te maximaliseren.
  2. Op Maat Gemaakte Programma’s: Of je nu traint voor je eerste Hyrox evenement of je persoonlijke record wilt verbeteren, we kunnen een trainingsprogramma ontwerpen dat past bij jouw doelen en fitnessniveau.
  3. Alles in huis: Onze sportschhool is uitgerust met de apparatuur en technologie, zodat je in een optimale omgeving kunt trainen. Van professionele sleds tot hoogwaardige roeimachines, we hebben alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op Hyrox.
  4. Gemeenschap en Ondersteuning: Bij ASM Sports word je onderdeel van een hechte en ondersteunende community. Samen trainen we harder, verbeteren we onszelf en vieren we onze successen.

Wat Kun Je Verwachten van Onze Hyrox Trainingen?

Schrijf je Vandaag Nog In!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en je fitheid naar een nieuw niveau te brengen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Hyrox trainingen bij ASM Sports. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen werken we aan jouw succes!

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.