https://www.asmsports.nl
ASM Sports martial arts en fitness Drunen Kickboksen drunen

Jiu Jitsu en MMA

Jiu Jitsu MMA Drunen Heusden bij ASM Sports Drunen

Jiu Jitsu / MMA
Jiu Jitsu MMA Drunen Heusden is een zeer technische zelfverdedigingskunst. Het oefenen van met name bepaalde subtielere technieken dient doorgaans veelvuldig herhaald te worden voordat deze technieken effectief kunnen worden toegepast.

De technieken uit het jiujitsu worden in drie hoofdgroepen onderverdeeld, de nage waza of werptechnieken, de katame waza of greeptechnieken en atemi waza of slag-, stoot- en traptechnieken.

Bij het toepassen van technieken uit het jiujitsu kunnen de gevolgen voor een aanvaller zeer ernstig zijn. Veel technieken kunnen bijvoorbeeld in botbreuken resulteren. Aan de andere kant is er een zodanige rijkdom aan technieken. In zeer veel gevallen kan de tegenstander onschadelijk worden gemaakt zonder hem of haar enige verwonding toe te brengen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van klemtechnieken.

Het MMA
Deze sport kent de laatste jaren een zeer grote groei in bekendheid.

Een no-nonsense sport wat een combinatie laat zien tussen de staande vechtsporten en de grond vechtsporten.

Jij kan zowel het Jiu Jitsu als het MMA bij ASM Sports – Martial Arts & Drunen beoefenen.

Wil je meer weten Jiu Jitsu MMA Drunen Heusden, over onze andere groepslessen zoals cardio kickboksen of een van de andere groepslessen? Je kunt je zelfs meteen aanmelden voor een proefles. Neem dan contact met ons op en klik hier

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier