https://www.asmsports.nl

Cardio kickboksen en bokszak training

Cardio kickboksen en bokszak training Drunen Heusden is ontzettend populair geworden in de laatste jaren.

Een afwisselende en vooral uitdagende cardio kickboksen en bokszak training les bestaat uit een mix van kickbokstechnieken, kracht- conditie- en cardio training. De technieken ga jij lekker intensief op de bokszak uitvoeren. Daarnaast oefen jij deze technieken ook samen met een partner.

Jij wilt toch ook worden uitgedaagd met leuke, intensieve en afwisselende trainingen? Door de intensieve workout gaat je hartslag lekker omhoog. Je zult merken dat we ook werken aan jouw conditie en kracht met diverse oefeningen. Daardoor word jij niet alleen fitter en sterker, maar ga jij ook die calorieën verbranden. 

Elke les is anders en word je weer op een andere manier uitgedaagd. Geen lessen die maanden hetzelfde zijn, maar elke keer weer een nieuwe verrassing voor jou en je lichaam. Op die manier is elk bezoek aan onze sportschool een verrassing. En houden we het leuk voor jou om te komen. En je kunt bij ons trouwens 7 dagen in de week meedoen met alle groepslessen! 

Een bijkomend voordeel van bokszaktraining is dat je mentaal en fysiek sterker wordt. Je werkt dus ook aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid. En dat is iets wat wij ook heel erg belangrijk vinden. 

Er wordt niet gespard, dat is niet de bedoeling van de bokszaktraining. De lessen zijn toegankelijk voor jong, oud, recreanten en gevorderden. Elke les is anders, dus elke keer weer een nieuwe uitdaging. Zo houden we voor elke sporter elke les weer verrassend.

Meer weten?

Wil je meer weten over het cardio kickboksen Drunen Heusden, een van de andere lessen of je meteen aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op en klik hier.

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier