https://www.asmsports.nl

Inschrijven als lid

Inschrijven bij ASM Sports Martial Arts en Fitness Drunen

Inschrijven als lid
Jij hebt al een proefles meegedaan en/of je wilt je inschrijven bij ASM Sports.

Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk en jij bent van harte welkom bij onze gezellige sportschool. Na het inschrijven kan je 7 dagen per week meedoen met groepslessen en daarnaast ook nog eens elke dag zelfstandig sporten.

Wist je dat de sportschool tegenwoordig 24/7 open is voor zelfstandig sporten? Dat betekent dat je 7 dagen per week tussen 00.00 en 23.59 uur zelfstandig kan komen sporten. En mocht je daarbij hulp nodig hebben door middel van een trainingsschema, dan zorgen wij daar voor.

Het inschrijven gaat helemaal digitaal, makkelijker kan het bijna niet. Kies hieronder het soort abonnement dat je wilt.

Na je een aanmelding ontvang je een e-mail met alle verdere informatie. Zoals het aanmaken van een account, hoe je onze eigen clubapp kunt downloaden in de Appstore en Playstore, etc.

Mocht je na je aanmelding geen e-mail hebben ontvangen, kijk dan nog even in je spam.

Bedankt voor het inschrijven bij ASM Sports en wij wensen je alvast heel veel plezier met sporten!

Aanmelden voor een proefles
Wil jij meedoen met een proefles? Dat kan natuurlijk altijd.

Je kunt je proefles aanvragen en zelf inboeken, makkelijk he. Scroll even door de abonnementen en dan zie je vanzelf “proefles aanvragen” staan.

Nu hoef je alleen nog maar je gegevens in te vullen en dan zien we je graag voor je eerste proefles!

Wil je alvast meer willen weten over bijvoorbeeld het cardio kickboksen , een van de andere lessen of je meteen aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op en klik hier

Om de kortingscode te gebruiken, gaat u hieronder naar de tab “specials” of “personal training”. Daar kunt u het product kiezen dat u wilt. Bij het afrekenen kunt u dan de kortingscode invoeren.

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.