https://www.asmsports.nl

HIIT training

korte intensieve training 30 minuten

High Intensity Interval training

Weinig tijd?

Druk zijn is geen excuus om niet te sporten. Plan jouw HIIT training in.

Kort en intensief

In sessies van 30 minuten pakken we kracht en conditie aan!

Hitt training Drunen Heusden, dat klinkt erg uitdagend …. en dat is het ook!

Ben jij iemand die niet elke keer de makkelijke weg neemt, maar gewoon hard wilt werken en trainen. Geen saaie fitnessmachines, maar elke keer weer een andere functionele HIIT training. Op die manier willen wij proberen om jouw lichaam elke kaar weer een nieuwe uitdagende impuls te geven.

Je maakt gebruik van bijvoorbeeld kettlebels, touwen, barbells, banden, battleropes, TRX, de monkeybar, zandzakken, sledge hammers, power sled en je lichaamsgewicht. Met een functionele training spreek je spieren aan op de manier waarvoor je lichaam is gemaakt. En dit zul je dan ook merken in je dagelijks leven.

Met Hitt training Drunen Heusden train je kort en intensief. Dit is dus ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch het maximale uit je training wilt halen. De sessies variëren van 30 minuten doordeweeks, tot 45 minuten in het weekend.

Dat is ruim genoeg voor jou om het maximale uit je training te halen. Omdat de hitt training elke keer weer anders is, moet het lichaam in principe ook elke keer weer zijn best doen om de training te doorstaan. En dat kan helpen om je lichaam ertoe te zetten om elke keer weer vooruit te willen gaan.

En natuurlijk helpen de coaches van ASM Sports om je te motiveren om net dat ene stapje extra te doen. Dit is iets wat wij met hart en ziel doen, zodat jij jouw doelen kan bereiken.

Wil je meer weten over een van onze andere groepslessen zoals het cardio kickboksen, een van de andere lessen of je meteen aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op en klik hier

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.