https://www.asmsports.nl

MMA kids en MMA 13+

Jiu Jitsu MMA Drunen Heusden bij ASM Sports Drunen

MMA bij ASM Sports Drunen: Leer, Groei en Excellereer in de Strijd

Bij ASM Sports Drunen verwelkomen we zowel jonge enthousiastelingen vanaf 6 jaar als sporters vanaf 13 jaar om de opwindende wereld van Mixed Martial Arts (MMA) te ontdekken. Onze uitgebreide MMA-programma’s bieden leerzame ervaringen en groeikansen voor alle leeftijden.

Leeftijdsgroep 6 jaar en ouder: Jeugdige Energie in Beweging

Voor jonge deelnemers vanaf 6 jaar zorgt onze MMA-jeugdklas voor een leuke en stimulerende omgeving om te leren. Kinderen leren de basisprincipes van MMA, zoals stoten, trappen, grondwerk en discipline. Naast fysieke ontwikkeling bevordert de training ook zelfvertrouwen, discipline en respect. Onze ervaren trainers begeleiden de kinderen in een veilige en ondersteunende sfeer om hun passie voor MMA te cultiveren.

Leeftijdsgroep vanaf 13 jaar: Streven naar Excellentie

Voor tieners vanaf 13 jaar biedt ons MMA-programma een kans om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met een nadruk op technische training, kracht en uithoudingsvermogen, worden sporters uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te realiseren. Naast fysieke training onderwijst ons programma ook mentale veerkracht en strategisch denken, wat overdraagbaar is naar alle aspecten van het leven.

Professionele Begeleiding en Gemeenschap

Bij ASM Sports Drunen wordt ons MMA-programma onderwezen door ervaren trainers met een diepgaande kennis van vechtsporten. Ze zijn toegewijd aan het begeleiden van zowel jeugdige als tienerdeelnemers op hun reis naar uitmuntendheid. Onze faciliteit biedt een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan leren en groeien.

Ontdek de Kracht van MMA bij ASM Sports Drunen

Of je nu een jonge aspirant-vechter bent of een sporter op zoek naar een uitdagende nieuwe hobby, MMA bij ASM Sports Drunen heeft voor elk wat wils. Van het ontwikkelen van fysieke kracht tot het opbouwen van zelfvertrouwen en discipline, onze programma’s bieden talloze voordelen voor deelnemers van alle leeftijden.

Word Lid van ASM Sports Drunen en Zet de Eerste Stap naar een Opwindende MMA-Reis – Neem Vandaag Nog Contact Op voor Meer Informatie en Een Gratis Proefles!

Wil je meer weten over MMA Drunen Heusden, over onze andere groepslessen zoals cardio kickboksen of een van de andere groepslessen? Je kunt je zelfs meteen aanmelden voor een proefles. Neem dan contact met ons op en klik hier

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.