https://www.asmsports.nl

Gratis proefles ASM Sports

Ben je op zoek naar een sportschool waar je niet slechts een nummer bent, maar een waardevol lid tussen allemaal enthousiaste medesporters? Zoek niet verder! Bij ASM Sports in Drunen ben je meer dan welkom. We nodigen je graag uit voor een gratis proefles om te ontdekken wat ASM Sports zo speciaal maakt.

altijd gratis proefles

Kom en plan hier jouw gratis proefles in

Gratis proefles bij ASM Sports Drunen

Gratis proefles

Bij ASM Sports mag je natuurlijk altijd een gratis proefles meedoen.

24/7 open

Jij kunt 7 dagen per week – 24/7 komen sporten. No excuses!

Ontdek ASM Sports in Drunen: Gratis Proefles voor Jou!

Waarom Kiezen voor ASM Sports?

ASM Sports is niet zomaar een sportschool; het is een leuke groep van sport liefhebbers en coaches die streven naar persoonlijke groei en welzijn. We bieden een scala aan groepslessen die geschikt zijn voor alle fitnessniveaus. Hier zijn enkele van onze populaire groepslessen:

Waarom een Gratis Proefles?

Bij ASM Sports begrijpen we dat je misschien nog niet zeker weet welke groepsles het beste bij je past. Daarom bieden we je de kans om het zelf te ervaren. Tijdens een gratis proefles kun je onze faciliteiten verkennen, kennismaken met onze coaches en deelnemen aan een les die je interesseert, zonder enige verplichting.

Daarnaast is het voordeel van jouw abonnement dat het een ALL-IN is. Dus geen extra kosten als je aan meerdere groepslessen wilt meedoen. Je bent welkom bij al onze groepslessen en om zelfstandig te komen sporten. En dat allemaal voor 1 prijs!

Kleine, Gezellige Sportschool

Bij ASM Sports willen we dat je je thuis voelt. Onze sportschool is bewust kleinschalig om persoonlijke aandacht te waarborgen. Onze trainers kennen je bij naam, en onze leden voelen zich als familie.

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor een gratis proefles bij ASM Sports in Drunen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze groep van enthousiaste sporters!

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.