https://www.asmsports.nl
ASM Sports martial arts en fitness Drunen Kickboksen drunen

Gratis proefles ASM Sports

Ontdek ASM Sports in Drunen: Gratis Proefles voor Jou!

Ben je op zoek naar een sportschool waar je niet slechts een nummer bent, maar een waardevol lid tussen allemaal enthousiaste medesporters? Zoek niet verder! Bij ASM Sports in Drunen ben je meer dan welkom. We nodigen je graag uit voor een gratis proefles om te ontdekken wat ASM Sports zo speciaal maakt.

Klik hier om meteen een proefles aan te vragen.

Waarom Kiezen voor ASM Sports?

ASM Sports is niet zomaar een sportschool; het is een leuke groep van sport liefhebbers en coaches die streven naar persoonlijke groei en welzijn. We bieden een scala aan groepslessen die geschikt zijn voor alle fitnessniveaus. Hier zijn enkele van onze populaire groepslessen:

  • Kickboksen: Verbeter je conditie, kracht en zelfvertrouwen terwijl je de kunst van het kickboksen onder de knie krijgt. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door uitdagende en dynamische trainingen.
  • HIIT (High-Intensity Interval Training): Ben je op zoek naar een intense workout die je metabolisme stimuleert en vetverbranding bevordert? Onze HIIT-lessen bieden precies dat, in slechts 30 minuten per sessie.
  • WOD Workouts: Als je van variatie en uitdaging houdt, zul je dol zijn op onze WOD (Workout of the Day) sessies. Elke dag biedt een nieuwe, spannende uitdaging voor je lichaam en geest.
  • Muay Thai en Hapkido: Wil je vechtsporten verkennen? Onze Muay Thai en Hapkido-lessen bieden uitstekende technieken voor zelfverdediging en een unieke manier om fit te blijven.
  • Obstacle Training: Voor de avontuurlijke geesten hebben we obstacle training om je kracht en behendigheid te testen.
  • BBB (Buik, Benen, Billen): Als je specifiek wilt werken aan het versterken en vormgeven van je kern en onderlichaam, zijn onze BBB-lessen perfect voor jou.

Waarom een Gratis Proefles?

Gratis proefles bij ASM Sports Drunen
Gratis proefles bij ASM Sports Drunen

Bij ASM Sports begrijpen we dat je misschien nog niet zeker weet welke groepsles het beste bij je past. Daarom bieden we je de kans om het zelf te ervaren. Tijdens een gratis proefles kun je onze faciliteiten verkennen, kennismaken met onze coaches en deelnemen aan een les die je interesseert, zonder enige verplichting.

Daarnaast is het voordeel van jouw abonnement dat het een ALL-IN is. Dus geen extra kosten als je aan meerdere groepslessen wilt meedoen. Je bent welkom bij al onze groepslessen en om zelfstandig te komen sporten. En dat allemaal voor 1 prijs!

Kleine, Gezellige Sportschool

Bij ASM Sports willen we dat je je thuis voelt. Onze sportschool is bewust kleinschalig om persoonlijke aandacht te waarborgen. Onze trainers kennen je bij naam, en onze leden voelen zich als familie.

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor een gratis proefles bij ASM Sports in Drunen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze groep van enthousiaste sporters!

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier