https://www.asmsports.nl

Melden grensoverschrijdend gedrag

ASM SPORTS – MARTIAL ARTS & FITNESS / ASM PERSONAL TRAINING & PERFORMANCE COACHING wilt een sportschool zijn waar iedereen met plezier en op een veilige manier zijn of haar sport kan beleven en beoefenen. We bieden sport en beweging in de vorm van kinder- en volwassenen martial arts en fitness. 

De basis voor met plezier sporten wordt gelegd in een respectvolle omgang met elkaar. Een sportschool staat ook midden in de samenleving. Daar waar in deze samenleving allerlei vormen van ongewenst gedrag voorkomen, zou dat ook in onze sportschool kunnen gebeuren. Ongewenste gedragingen kunnen het gevoel van plezier en veiligheid in belangrijke mate aantasten. Dit kan voor veel vervelende emoties zorgen.

Ieder lid van ASM SPORTS – MARTIAL ARTS & FITNESS / ASM PERSONAL TRAINING & PERFORMANCE COACHING heeft het recht om ongewenst gedrag te signaleren en te melden. Dit recht geldt ook voor de naast betrokkenen als familieleden, vriend(inn)en etc. Een melding kan plaatsvinden bij één van de train(st)ers of bij één van de bestuursleden.

U kunt dit signaleren en melden via de trainer of via onderstaand formulier welke dan terecht komt bij 2 vertrouwenspersonen binnen ASM SPORTS – MARTIAL ARTS & FITNESS / ASM PERSONAL TRAINING & PERFORMANCE COACHING. 

Contact form

Welkom, typ hier uw bericht en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
Naam