https://www.asmsports.nl

Kickboksen en Muay Thai

kickboksen en muay thai

Weerbaarder, zelfvertrouwen, kracht en conditie

Kickboksen drunen bij ASM Sports
ASM Sports Martial Arts en Fitness Drunen bokszaktraining

Respect en discipline

Respect is een van onze belangrijkste pijlers van de sportschool.

Voor elk niveau

Je kunt bij ons op elk niveau komen sporten. Van beginner tot gevorderde.

Kickboksen Drunen en Muay Thai Drunen
Kickboksen Drunen jeugd volwassenen en Muay Thai Drunen, dat leer je bij ASM Sports – Martial Arts & Fitness Drunen.

Bij ASM Sports – Martial Arts & Fitness Drunen kan je vanaf de leeftijd van 6 jaar het kickboksen leren.


Voordelen kickboksen

Het kickboksen bied veel voordelen voor jou als sporter. De sport zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt. Je conditie wordt beter, je wordt sterker en als gevolg daarvan vergroot het ook je zelfvertrouwen. Je leert alle kickbokstechnieken, maar daarnaast ook de tactiek van het spelletje.

Kickboksen is namelijk zo veel meer dan alleen maar stoten en trappen. En dat leren wij jou graag!

Er kan bij ons zowel recreatief als wedstrijdgericht getraind worden. Omdat respect en discipline bij ons erg belangrijk zijn, zal er altijd op een respectvolle manier met elkaar getraind worden. Het doel is namelijk om samen beter te worden en van elkaar te leren.

Respect
Een van de belangrijke pijlers van ASM Sports – Martial Arts & Fitness Drunen is het hebben van RESPECT. Respect voor jezelf en vooral ook voor je medesporters. Dit betekent dat we hard met elkaar sporten, maar op een manier dat het voor iedereen plezierig blijft. We passen het niveau aan aan degene met wie je sport, op deze manier kunnen beide sporters van elkaar blijven leren. SAMEN maken we elkaar sterker en beter!

Zelfvertrouwen en Discipline
Kickboksen voor de jeugd gaat niet alleen over fysieke voordelen, maar ook over het opbouwen van mentale kracht. Tijdens de trainingen leren jongeren doorzettingsvermogen, discipline en zelfbeheersing. Ze ontdekken dat ze in staat zijn om uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken, wat een enorm positieve invloed kan hebben op hun zelfvertrouwen en algemeen welzijn.

Fit worden met een Kickbokstraining
In een tijdperk waarin het belang van lichaamsbeweging en gezondheid voor jongeren steeds prominenter wordt, biedt kickboksen een uitdagende en plezierige manier om fit te blijven. De intensiteit van kickboksen verbetert de cardiovasculaire conditie, verhoogt de spierkracht en verbetert de algehele flexibiliteit. Bovendien helpt het bij het ontwikkelen van coördinatie en balans, wat essentieel is tijdens de tienerjaren waar groei en lichamelijke ontwikkeling een rol spelen.

Muay Thai
Bij het thaiboksen waarin op het eerste gezicht alles lijkt te zijn toegestaan is men echter toch wel gebonden aan regels. Toegestaan is het gebruik van vuisten, ellebogen, knieën en benen. De techniek van het gebruik van de vuisten is ongeveer gelijk aan die in het boksen; het verschil zit hem in het gebruik van de knieën, ellebogen en benen.


Meer weten?

Wil je meer weten over onze andere groepslessen zoals bijvoorbeeld het cardio kickboksen? Neem dan contact met ons op en klik hier.  Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.

Meld je aan voor een proefles Kickboksen Drunen jeugd volwassenen, klik hier.