https://www.asmsports.nl

Fitness

Fit en gezond blijven

Kracht training om fit en gezond te blijven

Fitness Drunen bij ASM Sports Drunen

7 dagen – 24/7 open

U kunt 7 dagen per week, 24/7 onbeperkt gebruik maken van onze fitness.

Samen fit en gezond

We zijn niet de grootste, maar helpen u graag om fit en gezond te worden.

Onze deuren staan 24/7 voor je open

Bij ASM Sports draait fitness niet alleen om het verbeteren van je lichaam, maar ook om het creëren van een gemeenschap en een levensstijl die bij je past. Met onze 24/7 openingstijden, staan de deuren altijd voor je open, ongeacht je drukke schema.

Gemoedelijke sfeer
Wat ASM Sports echt onderscheidt, is de gemoedelijke sfeer die je meteen bij binnenkomst voelt. In plaats van een massale sportschool, streven we naar een kleinschalige omgeving waar je je direct thuis voelt. Hier kennen de trainers je bij naam en krijg je persoonlijke aandacht en ondersteuning om je doelen te bereiken.

Onze fitnessruimte is zorgvuldig ontworpen om een breed scala aan trainingsopties te bieden, of je nu liever met losse gewichten werkt, op cardio-apparatuur traint of functionele oefeningen doet. En omdat we 24/7 open zijn, kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt, zonder beperkingen.

Opbouwen van een gezonde en gelukkig levensstijl
Bij ASM Sports gaat het niet alleen om het bereiken van fysieke doelen, maar ook om het opbouwen van een gezonde en gelukkige levensstijl. Of je nu ’s ochtends vroeg, laat in de avond of ergens daartussenin traint, je kunt altijd rekenen op een vriendelijke groet, een ondersteunende gemeenschap en een fitnesservaring die verder gaat dan alleen maar gewichten heffen.