https://www.asmsports.nl

Buiten sporten met ASM Sports

Buiten sporten met ASM Sports – Sporten is heerlijk!

Heb jij het ook nodig om lekker in de frisse lucht te sporten? Vind jij het niet erg om een vlaagje wind, een beetje kou, de warme zon of een druppeltje regen te voelen?

De meesten ervaren het sporten in de buitenlucht als nog prettiger dan binnen sporten. Daarom hebben wij bij ASM Sports Martial Arts & Fitness Drunen zowel de mogelijkheid om binnen als buiten te sporten.

Dan nodig ik jou graag uit om mee te doen met onze bootcamp, survival run training of hiit lessen.

Bootcamp doen we voornamelijk op verschillende locaties, op die manier blijft het leuk en uitdagend. Lekker rennen, sjouwen, tillen, zweten, afzien en gewoon lekker hard werken.

Met de survival run training oefenen we onder andere voor de verschillende Strong Viking evenementen waar onze sporters aan meedoen. Leuke onderdelen waar je op behendigheid, kracht en conditie wordt uitgedaagd.

En mocht je in korte tijd maximaal gebruik willen maken van je tijd, doe dan mee met onze HIIT lessen. Kunnen wij je in 30 minuten tot het gaatje laten gaan?

Buiten gebruiken we onder andere materialen zoals de monkey bar, banden, battleropes, kettlebells, sledge hammers en nog veel meer. Binnen staan de vaste apparaten zoals een loopband, fitbike, cable cross-over, squat rek, dumbells, barbells en diverse losse gewichten.

Ondanks dat het aantal machines bij ons niet zo groot is, is ons aanbod van machines en overige trainingsmiddelen zodanig samengesteld dat je alle spiergroepen ermee kunt trainen. Combineer dat met onze trainingsschema’s, dan heb je altijd weer een goede training gedaan wanneer je weer naar huis gaat.

Om je wegwijs te maken in de uitgebreide mogelijkheden krijg je van ons een trainingsschema, zodat je efficiënt jouw training kunt doen.

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Bent u genoeg te weten gekomen over ASM Sports Drunen? Dan zien we je graag bij ASM Sports voor een (proef)les.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *