https://www.asmsports.nl

Kind ouder training

Kind ouder training – Wat is nou leuker dan samen met jouw kind(eren) te sporten?

Door samen te sporten versterk je niet alleen de band met je kind, maar stimuleer je deze ook om nog een tandje bij te zetten in de training. Dus naast het plezier van bezig zijn met je kind, ben je samen ook nog eens extra goed bezig om gezonder te worden.

Daarnaast is het voor de ontwikkeling van de technieken van het kind extra fijn als de ouders ook een idee hebben wat ze bij ASM Sports Drunen te leren krijgen. Want nu kan je thuis ook nog eens extra samen trainen. En wie weet besmet je elkaar wel met het sportvirus bij ASM Sports Drunen!

Elke eerste zaterdag van de maand kun je meedoen met zo een leuke training!

Zowel het kind dat lid is, mag iemand meenemen. Maar ook de ouder die lid is, die mag een kind meenemen. Een hartstikke leuke manier om kennis te maken met onze leuke sportschool voor zowel kids als volwassenen.

Kind ouder training ASM Sports Drunen - www.asmsports.nl

Bent u of uw kind nog helemaal geen lid bij ASM Sports Drunen. En willen jullie toch gebruik maken van de mogelijkheid om samen kennis te maken met onze sportschool? Dat kan natuurlijk ook!

Meld je aan via de webite, stuur een email naar info@asmsports.nl of een whatsapp naar 06-45417249 voor een proefles. Jullie zijn dan van harte welkom om mee te doen met een kind-ouder les. Wij houden een plekje voor jullie vrij!

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Bent u genoeg te weten gekomen over ASM Sports Drunen? Dan zien we je graag bij ASM Sports voor een (proef)les.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *