https://www.asmsports.nl
Sporten drunen bij ASM Sports

Bokszaktraining

Zoek jij een leuke sportschool voor bokszaktraining Drunen regio Heusden, dan is sportschool ASM Sports – Martial Arts & Fitness de plek voor jou.

Een afwisselende en vooral uitdagende bokszaktraining bestaat uit een mix van kickbokstechnieken, kracht-, conditie- en cardiotraining. De verschillende kickbokstechnieken ga jij lekker intensief op de bokszak uitvoeren.

Jij wilt toch ook worden uitgedaagd met leuke, intensieve en afwisselende trainingen? Door de intensieve workout gaat je hartslag lekker omhoog. Je zult merken dat we ook werken aan jouw conditie en kracht met diverse oefeningen. Daardoor word jij niet alleen fitter en sterker, maar ga jij ook die calorieën verbranden. 

Elke les is anders en word je weer op een andere manier uitgedaagd. Geen lessen die maanden hetzelfde zijn, maar elke keer weer een nieuwe verrassing voor jou en je lichaam. Op die manier is elk bezoek aan onze sportschool een verrassing. En houden we het leuk voor jou om te komen. En je kunt bij ons trouwens 7 dagen in de week meedoen met groepslessen!

Een bijkomend voordeel van bokszaktraining is dat je mentaal en fysiek sterker wordt. Je werkt dus ook aan je zelfvertrouwen en weerbaarheid. En dat is iets wat wij ook heel erg belangrijk vinden.

Er wordt niet gespard, dat is niet de bedoeling van de bokszaktraining. De lessen zijn toegankelijk voor jong, oud, recreanten en gevorderden. Elke les is anders, dus elke keer weer een nieuwe uitdaging.

Ben je benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Meer weten?

Wil je meer weten over de bokszaktraining Drunen regio Heusden, een van de andere lessen of je meteen aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op en klik hier.