https://www.asmsports.nl

Dames kickboksen

Wil je naast of in plaats van het cardio kickboksen meer over de techniek en tactiek van het kickboksen leren? Sluit dan ook eens aan bij de dames kickboksen Drunen Heusden groep.

Je leert de juiste techniek van het stoten, trappen en andere kickbokstechnieken. Je krijgt ook meer inzicht in “het spelletje”van het kickboksen. Vaak wordt gedacht dat kickboksen alleen maar gewoon stoten en trappen is.

Maar deze mooie sport heeft zo veel meer te bieden dan alleen maar “domweg” stoten en trappen. ASM Sports – Martial Arts & Fitness Drunen leert jou dit graag.

Zodra je techniek, tactiek en kracht kunt combineren, dan ga je het dames kickboksen Drunen Heusden zo leuk vinden. Je zou bijna kunnen zeggen dat het dan echt verslavend is. En dan is het maar goed dat je bij ons elke dag kunt sporten.

Het tempo en intensiteit houden we lekker hoog. Het voordeel van dames kickboksen is dat je niet alleen mentaal en fysiek sterker wordt. Maar je gaat dat ook uitstralen in je dagelijks leven. Je komt weerbaarder over en dat is naast het mentale en fysieke aspect ook erg belangrijk.

De dames kickbokslessen zijn toegankelijk voor jong, oud, recreanten en gevorderden. Er wordt intensief getraind, maar altijd op een sportieve en leuke manier.

Instappen kan op ieder moment en dus ook voor ieder niveau. Samen gaan we elkaar helpen om steeds weer een betere van jezelf te creëren.

Heb je nog energie over, dan kun je ook meedoen met de lessen cardio kickboksen. Dat is 45 tot 60 minuten voluit sporten.

Wil je meer weten over het cardio kickboksen Drunen Heusden, een van de andere lessen of je meteen aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op en klik hier

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier.