https://www.asmsports.nl
ASM Sports martial arts en fitness Drunen Kickboksen drunen

Hapkido kids

Hapkido kids drunen bij ASM Sports martial arts en fitness Drunen
Hapkido kids drunen bij ASM Sports martial arts en fitness Drunen

Bij ASM Sports martial arts en fitness Drunen hebben wij ook diverse lessen voor kinderen vanaf 5 jaar, waaronder Hapkido KIDS Drunen.

Op een spelenderwijze manier leren wij onze jongste leden de beginselen van de Martial Arts. Het Hapkido kids is een vorm van zelfverdediging waarbij het kind leert weerbaarder te worden en meer zelfvertrouwen uit te stralen.

Bij het Hapkido leert het kind verschillende stoten, trappen, worpen, klemmen en grondtechnieken. Elk jaar kan de vooruitgang van het kind worden getoetst middels een examen. Op deze manier kunnen wij de vooruitgang van het kind toetsen, maar ook voor het kind is het leuk omdat ze elke keer iets hebben om naar te toe trainen.

Als het kind verder in het leerproces zit, dan kan er zelfs met verschillende wapens getraind worden. Hierbij kun je denken aan wapens zoals de korte stok, lange stok en nunchaku. Dat is naast ontzettend stoer, ook een manier om het kind meer verantwoordelijkheid te leren.

Respect, samenwerken en elkaar helpen staat centraal in de les. Dat zijn slechts 3 van de belangrijke pijlers van onze sportschool. Maar wel iets waar wij heel erg goed op letten.

Respect, discipline, zelfvertrouwen hebben, weerbaarder zijn en nog veel meer aspecten die belangrijk zijn. Onze coaches hechten zeer veel waarde aan de genoemde aspecten, daarom komt dit ook elke training weer terug in de les.

Wat de kinderen hier leren kunnen ze niet alleen gebruiken op de mat, maar zeer zeker ook in het normale leven. We zien dat ook een beetje als onze “taak”.

Naast het Hapkido kids, hebben wij ook lessen kickboksen kids. Wilt u hier meer over weten, klik hier

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier