https://www.asmsports.nl

Kickboksen Drunen Kids

Kickboksen Drunen Heusden KIDS zijn onze lessen waar wij kinderen aan het sporten zetten vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Bij ASM Sports – Martial Arts en Fitness Drunen hebben wij diverse lessen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Welke voordelen bied het kickboksen?

Het kickboksen is een goede manier om het kind weerbaarder te maken, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en een sportieve uitlaatklep te geven. In de huidige samenleving willen we allemaal dat onze kinderen veilig kunnen opgroeien.

ASM Sports Martial Arts en Fitness heeft een aantal belangrijke pijlers die in elke les weer terugkomen. Dit zijn onder andere respect, samenwerken en elkaar helpen. Deze tools vinden wij niet alleen belangrijk dat onze kids laten zien op de mat, maar wij hopen ook dat ze dit in hun dagelijkse leven ook zullen toepassen.

Het kickboksen bied veel voordelen voor jou als sporter. De sport zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt. Je conditie wordt beter, je wordt sterker en als gevolg daarvan vergroot het ook je zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Je leert alle kickbokstechnieken, maar daarnaast ook de tactiek van het spelletje. Het kickboksen is namelijk zo veel meer dan alleen maar stoten en trappen. En dat leren wij jou graag!

Er is zelfs de mogelijkheid om samen te sporten met uw kind als dat gewenst is. Op die manier vergroot u het plezier voor uw kind en u steekt er zelf ook nog iets van op. Een perfecte combinatie!

Wilt u uw kind een proefles Kickboksen Drunen Heusden KIDS laten meedoen, klik dan hier.

Zoekt u ook nog informatie over lessen voor jeugd en volwassenen? Er zijn verschillende groepslessen waar u aan kunt meedoen. Denk bijvoorbeeld aan het cardio kickboksen of een van de andere lessen. Neem dan contact met ons op en klik hier

Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier