https://www.asmsports.nl

ASM Personal training

Wil jij de voordelen van personal training in Drunen en regio Heusden? Wij coachen jou om af te vallen, fitter te worden en lekker en verantwoord te eten.

Bij ASM Personal training draait het allemaal om jou. Het begint al bij de intake waarbij we jouw doelstellingen en wensen in kaart gaan brengen. De volgende stap is een plan van aanpak maken zodat we deze doelen gaan bereiken. En om ervoor te zorgen dat we de gestelde doelen gaan behalen, wordt er wekelijks een meting gedaan zodat we continue het proces kunnen bijstellen indien dat nodig is.

Tussentijds gaan we je coachen en vooral uitdagen. Het zal ongetwijfeld soms wat moeilijk of zwaar zijn, maar met leuke tussentijdse doelstellingen en daarbij horende “beloningen”, wordt het sporten alleen maar leuker. Die uitdaging ga je met jezelf toch ook graag aan!

personal training drunen en regio heusden
personal training drunen en regio heusden

Afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen.

Samen creëren wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid zodat jij het maximale resultaat kunt behalen. Het belangrijkste voor jou is om haalbare doelstellingen te hebben gecombineerd met een duurzame aanpassing van jouw levensstijl.

De hoofd coach van ASM Personal training Drunen is Audi Moekiran. Met een brede sportachtergrond op het gebied van vechtsporten, fitness en voeding help ik jou graag om jouw doelstellingen na te streven en te behalen.

De combinatie van mijn ervaring en grote passie voor het sporten EN jouw inzet, maakt het dat we samen een perfect team zullen gaan vormen.

Kom jij ook beginnen met personal training in Drunen en regio Heusden? Wij staan je graag te woord over jouw mogelijkheden.

Wil jij meer weten over de coaches? Klik dan hier voor meer informatie. Wilt u meer weten over de personal training, dan kunt u meteen naar onze website gaan door hier te klikken.

Personal training Drunen en regio heusden