https://www.asmsports.nl

Workshops

Veel personen vinden het niet altijd makkelijk om voor zichzelf op te komen, een workshop weerbaarheid ASM Sports is dan een uitkomst. Wij gaan je namelijk helpen om steviger in je schoenen te staan.

Want dan durf je op tijd aan te geven wat je grenzen zijn, durf je nee te zeggen, geef je gemakkelijker je eigen mening en ben je niet bang om kritiek te geven.

Herken jij jezelf in het volgende:

Workshop weerbaarheid bij ASM Sports Drunen

Wij geven de weerbaarheidstrainingen in de vorm van een cursus aan particulieren. Maar ook als een workshop weerbaarheid aan bedrijven, scholen en andere instellingen. We bekijken elke situatie of workshop vanuit het perspectief van de deelnemer(s). Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak zodat we de oorzaak, gevolg en (eigen) actie kunnen gaan bepalen.

En dat oefenen we dan in verschillende situaties, gebruik makend van de sport. Fysiek en mentaal sterk zijn, betekent in de meeste gevallen ook meer zelfvertrouwen en weerbaarheid. Uiteraard is elke persoon weer anders en zullen we bekijken welke aanpak het meest geschikt en doeltreffend is. Want uiteindelijk willen wij een persoon zien die is gegroeid en met opgeheven hoofd onze cursus verlaat.

Wilt u meer weten over een workshop weerbaarheid ASM Sports en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ben je benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Wil je meer weten over de bokszaktraining Drunen regio Heusden, een van de andere lessen of je meteen aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op en klik hier.