https://www.asmsports.nl

Bootcamp Drunen by ASM Sports

Afzien, discipline, doorzettingsvermogen en frisse buitenlucht, zo zou je bootcamp kunnen omschrijven.

Door met elkaar te sporten, elkaar te helpen waar nodig, zorgen we er met zijn allen voor dat iedereen de eindstreep haalt. We halen het beste uit elkaar naar boven en doen dat gecombineerd met een dosis plezier.

Deze trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan je uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Ons team van trainers zorgt er iedere keer weer voor dat de training een nieuwe uitdaging wordt.

Niet alleen de oefeningen zullen elke keer verschillend zijn, maar ook de locatie waar wij onze bootcamp houden. Uitdaging en je ziet ook nog eens een stukje van de omgeving :).

Bootcamp ASM Sports Drunen Survival run training ASM Sports Drunen

Naast de normale bootcamp trainingen, hebben we ook speciale survival run trainingen. Bijvoorbeeld als je meedoet of mee wilt doen aan de Strong Viking Runs. Wij organiseren maanden vooraf de runs specifieke survival run trainingen, zodat je goed voorbereid aan de start kunt meedoen.

Meld je aan voor een proefles bootcamp Drunen by ASM Sports – Martial Arts & Fitness. Dat kan via de e-mail info@asmsports.nl of via een whatsapp naar 06-45417249.

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Bent u genoeg te weten gekomen over ASM Sports Drunen? Dan zien we je graag bij ASM Sports voor een (proef)les.

Onderwerp: bootcamp Drunen by ASM Sports Drunen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *