https://www.asmsports.nl

Fitness Drunen Cardio Drunen – bij ASM Sports

Fitness Drunen Cardio Drunen – Functioneel trainen … dat is waar wij voor staan.

Wij doen dus niet alleen maar oefeningen met grote apparaten. Maar wij leggen juist meer de nadruk op functionele oefeningen met lichaamsgewicht en trainingsmiddelen zoals kettlebells, battleropes, plyoboxen, losse halterstangen, sledge hammers, power sled, dumbells, etc.

Ben je nog niet bekend met al die termen hierboven? Wij leggen je graag uit wat het allemaal inhoudt en vooral ook hoe wij jou kunnen gaan helpen, zodra we jouw wensen en doelstellingen weten.

Wil jij ook uitgedaagd worden door ons? Plan jouw sportmoment(en) in en kom lekker sporten bij ASM Sports – Martial Arts & Fitness Drunen. Je kunt bij ons 7 dagen in de week komen sporten en dan ook nog eens 24/7. Dat betekent dus dat je de hele dag bij ons terecht komt voor een lekkere (zelfstandige) training.

Wij hebben de spullen – en jij hebt de motivatie! Dus kom op en meld je aan voor een gratis proefles bij ASM Sports Drunen.

Wil je meedoen met een proefles? Stuur ons e-mail op info@asmsports.nl of stuur een whatsapp naar 06-45417249 om een afspraak in te plannen.

Vind je het spannend om de eerste keer alleen te komen? Neem dan een vriend(in) mee, zodat je samen de eerste stappen kunt zetten bij ASM Sports. Uiteraard mag deze persoon ook alleen mee voor de mentale ondersteuning.

We zien je graag bij een van onze lessen.

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Bent u genoeg te weten gekomen over ASM Sports Drunen? Dan zien we je graag bij ASM Sports voor een (proef)les.

Fitness Drunen Cardio Drunen – Functioneel trainen … dat is waar wij voor staan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *