https://www.asmsports.nl

Personal training Drunen

Personal training Drunen – Heb je weinig tijd, kan je niet meedoen met de groepslessen, vind je persoonlijke aandacht fijner of heb jij extra motivatie nodig?

Dan is Personal Training de oplossing voor jou.

Iedereen heeft een andere reden waarom ze met personal training gaan beginnen. We hebben het allemaal druk met werk, het huishouden, de kinderen of andere sociale bezigheden. Daarnaast willen we toch ook gezond blijven, maar waren halen we de tijd en/of motivatie vandaan?

De tijd is er zeker wel! Maar maak jij het sporten prioriteit genoeg zodat je aan jezelf kunt werken? Jouw personal trainer is de stok achter de deur zodat je van jouw gezondheid ook een prioriteit maakt.

Sessies van 45 tot 60 minuten, 1 tot 3x per week, wekelijkse en maandelijkse metingen en evaluaties, feedback op jouw training en vorderingen, 24/7 bereikbaarheid voor jouw vragen, ASM Personal training doet er alles aan om samen jouw doelstellingen en wensen te gaan bereiken.

Succes is nooit gegarandeerd, maar als jij met ons de samenwerking aangaat, dan moet het toch heel gek gaan als we geen resultaten gaan behalen. Inzet, motivatie en doorzettingsvermogen, dat zien we graag bij onze sporters!

Als het voor jou beter uitkomt om op locatie personal training te doen, dan behoort dat bij ons ook tot de mogelijkheden. Wij geven personal training onder andere in de regio Drunen, Heusden, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen en Den Bosch.

Wil je meer weten over jouw personal training mogelijkheden, ga dan naar www.asmpersonaltraining.nl voor meer informatie of stuur een whatsapp naar 06-45417249.

hiit training bij ASM Sports martial arts en fitness Drunen 3

Ben je nu al benieuwd naar onze andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, is personal training wellicht een goede optie voor u. Kijk dan eens hier

#Personal training Drunen #Personal training Heusden #Personal training Waalwijk #Personal training Kaatsheuvel #Personal training Vlijmen #Personal training Den Bosch.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *